dijous, 22 de setembre del 2011

Cuinant en directe a Districte 8, de TV L'Hospitalet


Sembla que els de la TV i ràdio de L'Hospitalet s'han proposat que tots els blocaires gastronòmics catalans passin un per un per les seves instal.lacions. Primer van ser la Mercè de Cuina per llaminers, en Xavi i la Sandra dels Fogons de la Bordeta o el gran Òscar de Decuina.net, entre d'altres, que van ser entrevistats al programa de ràdio 95º Fahrenheit.

A mi em van demanar si volia participar-hi cuinant una recepta en directe, pel programa de TV Districte 8. No m'hi vaig poder negar. Em va proposar fer dues de les receptes que ja tenia penjades al bloc, l'amanida de taronja i pastanaga i el panaché de ramadà, receptes fàcils, ràpides i molt vistoses. El resultat del programa? Bé, jo sempre sóc dura amb mi mateixa, però alhora sóc conscient que és fàcil trobar els defectes i errors a posteriori, i que degut a la inexperiència i a la intensitat del moment, és difícil veure'ls i corregir-los sobre la marxa. El més important és que me n'emporto una gran experiència, tant la que es veu davant la càmera com la que hi ha darrera, i només tinc paraules d'agraïment per tot l'equip que fa possible el programa.

En un altre ordre de coses, els que em coneixeu podreu apreciar que llueixo unes formes més arrodonides del que és habitual. Sí, el davantal negre dissimula una panxeta d'una mica més de sis mesos, així que si tot va bé, incha Allah a mitjans de desembre tindré la que segur es convertirà en la reina de la casa. Per tant, si m'heu notat una mica menys atenta o bé més dispersa de l'habitual, heus aquí la raó. Per sort no tinc gaire molèsties, però sí força insomni, el que fa que a vegades no estigui massa per la feina. Així doncs, en el seu degut moment us podré explicar tot el cerimonial marroquí del naixement, tant pel costat festiu, tant com pel que ens interessa per damunt de tot, el costat gastronòmic.

Per finalitzar, un breu apunt per dir que aquest mes de setembre el bloc celebra el seu primer aniversari. Vull agrair a tots els que em llegiu i us interesseu d'una manera o altra pel bloc les vostres visites; estic segura que entre tots donarem a conéixer una mica més la gastronomia i cultura marroquina i poc a poc aniran desapareixent les barreres que ens separen.

Moltes gràcies a tots!

14 comentaris:

  1. Felicitats per partida triple (programa, embaràs i aniversari del bloc) :-)

    ResponElimina
  2. quantes notícies!!!! m'alegro molt per aquesta nena que de ben segur, serà molt feliç!!!!! i enhorabona per sortir a la tv, no ha de ser gens fàcil!!! petonets

    ResponElimina
  3. Enhorabona per partida triple!!!! :D Ets una valenta, a nosaltres també ens van dir d'anar al programa de tele i no ens hi hem vist en cor encara... jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Enhorabona pel programa has quedat molt bé, et veig molt segura davant la camara.
    Enhorabona per l'embaràs , la veritat m'he tingut de tornar a mirar el video perquè jo no t'he notat res. I per acabar felicitats per aquest teu primer any del blog, espero que en puguis celebrar molts mes.

    ResponElimina
  5. Uy, uy, uy esa autocritica!!! no nos conocemos, pero has estado muy bien, sin duda es una experiencia siempre positiva. Felicidades también por tu embarazo. Besos

    ResponElimina
  6. @surfzone, moltíssimes gràcies, company!! :D

    @Judith, moltes gràcies! I espero que sí, q sigui una nena ben sana i feliç... encara no me'n faig gaire a l'idea! :D

    @elsfogonsdelabordeta, estic segurísima que ho fareu de conya a la TV, només cal sentir la vostra entrevista a la ràdio... és decidir-se i prou! :D

    @la cuina de l'estany, mersi per la felicitació, i sí espero estar molt temps aquí al peu del canó, que hi ha molta feina a fer encara...! ;)

    @cocinamarroquí, sana autocrítica siempre! :) pero sí, ha sido una gran experiencia sin duda! y os felicito por haber retomado el blog, me encanta!

    @donibaneko, moltíssimes gràcies guapa! jeje el meu home més d'una vegada fa conya amb les amistats dient que jo sóc més d'allà que d'aquí... :D el cas és que m'agrada aprendre coses noves, i els reptes! Així es demostra que qui vol, pot! Una abraçada,

    ResponElimina
  7. Enhorabona per tot, a gaudir d'aquests últims mesos i dels que vindran!

    ResponElimina
  8. moltes gràcies!! espero que sí, que tot vagi bé com fins ara, la veritat és que apart del problema per dormir, em trobo molt bé!
    Una salutació,

    ResponElimina
  9. Felicitacions múltiples. Primer per la personeta que està de camí i després per el resultat devant la càmera. Tremendo tot plegat.
    :)

    ResponElimina
  10. Georgina que xula que estas amb el davantal i fent de cuinera, m'ha encantat, no siguis exigent amb tu que has estat d'allò mes be a mes enhorabona per aquest primer any de blog. Petons

    ResponElimina
  11. @starbase, mersi, crack! I a veure si en una altra d'aquelles casualitats de la vida tornem a coincidir i tenim una mica de temps per xerrar!

    @Marta, mersi guapa! :D aquí seguiré, donant guerra! ;)

    ResponElimina
  12. Enhorabona pel programa! Ha quedat fantàstic! I quins plats tan senzills i tan bons. I, és clar, moltes felicitats, per l'embaràs i l'aniversari del bloc.

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats per triplicat!! Quantes bones notícies!!
    Ho has fet molt bé a la televisió, molt natural i tot molt ben explicat.
    Petons!
    Paula

    ResponElimina
  14. @LaMirandolina, @Bon Tiberi: moltíssimes gràcies! La veritat és que ha estat casualitat que s'ajuntessin tres notícies importants :D, per això m'ha fet tanta il.lusió compartir-ho!

    ResponElimina