TV, ràdio i premsa!



  • Programa especial de Sant Jordi a Nova Ràdio Lloret 2017, lectura d'un paràgraf de l'obra de tots els escriptors lloretencs que han publicat el 2016




  • Nit de la Cultura Lloretenca, premi a tots els autors lloretencs que han publicat durant el 2016, 21 d'abril de 2017
  • Quadern de Sils, núm. 95, primer trimestre 2017




  • Nova Ràdio Lloret, Bon dia, bona hora. 16 de gener de 2017



  • Ràdio Mollet. Posa't les piles, 12 de gener de 2017. A partir del minut 18'




  • Quadern de Sils. 20 de desembre de 2016







  • Vilaweb. Llibres de gastronomia 2016. 17 de desembre de 2016









  • Revista Cuina, 1 de desembre de 2016



  • Parlem sobre el llibre i la cuina marroquina. Intervenció a partir del minut 70.

     La cuina marroquina, explicada des de Sils


      Parlem de cuina marroquina amb els cuiners del Fairuz, de Reus, i del Cul del Món, de Girona 


    Intervenció a partir del minut 44'15". Origen i finalitat del blog la Cuina del Marroc i recepta



      Avui, Mrouzia (Catalunya / Marroc) 
      La Georgina és una enamorada de la cuina marroquina. Els seus coneixements i experiències els aboca en un blog que ja és ple de receptes, consells i històries sobre els plats que prepara.

      Vídeo extra:
      El naixement del blog
      La recerca que va fer, a través de llibres i blogs de cuina, li va servir per adonar-se que hi havia un buit, pel que fa a receptaris, tant en castellà com en català. 


      Descobrint la "mrouzia"
      La Georgina va conèixer el plat a Casablanca, durant les festes del xai, però va passar un temps fins que va reunir prou informació per atrevir-se a fer-lo.







    • Cuinant en directe a Districte 8, de TV l'Hospitalet, 14 de setembre de 2011




    • El món a RAC1, 2 de juny de 2011