dijous, 31 maig de 2012

Suc de remolatxa, 100% energia

Suc de remolatxa

El suc de remolatxa ben fred és ideal per refrescar aquests dies de calor que ja comencen, i al mateix temps, és una bomba de sana energia, plena de vitamines... el refresc perfecte per a mares i pares amb doble jornada. El meu marit el té molt associat al Ramadà, ja que en els iftars se serveixen tota mena de sucs i batuts, com el famós panaché. Per cert, només queden dos mesos escassos per començar-lo, el primer dia serà al voltant del dia 20 de juliol, o sigui que ben aviat parlarem de harires, chebakkies, sellou i d'una pila de dolços típics d'aquest mes sagrat.

Ingredients

1 ó 2 remolatxes cuites
Un parell de pastanagues pelades
1 llimona
Uns 100 grams de sucre
El suc de 4 taronges

Preparació

Trossegem les pastanagues i les remolatxes i les triturem, deixant-ho ben fi. Hi afegim el suc de llimona, el de taronja i el sucre i ho barregem bé. Segons el nostre gust, podem posar només el suc de mitja llimona o afegir-hi una mica més de sucre.

Ho deixem refredar i a disfrutar!

11 comentaris:

  1. genial, yo lo conocía con remolachas crudas, pero nunca lo probé así. me encantó lo de "padres de doble jornada", jeje
    ¿cómo está la bebita? ¿ya te deja más tiempo? por acá comenzamos a gatear así que todo el tiempo detrás de ella, jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sole!
      ¿Remolachas crudas? Imagínate, pensaba que sólo podían comerse cocidas...
      La pequeña ahora está mucho más activa, está muy graciosa... domingo cumple seis meses ya!... el problema del tiempo es organizarse entre la niña, el trabajo y la casa... pero poco a poco vamos consiguiéndolo!
      Un abrazo,

      Elimina
  2. Yo soy como un conejo, así que tu propuesta me encanta, todo lo que sea vegetal es una delicia para mi. Un beso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracias!! a mi también me encanta la verdura, cada vez más, ¿será la edad? :)
      un saludo,

      Elimina
  3. No n'he menjat gaire de remolatxa, no hem tira gaire, encara que la teva recepta te un caire encantador.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo la veritat és que no n'havia menjat gairebé mai, va ser tot un descobriment per mi, però confesso que vaig a temporades :)
      una abraçada,

      Elimina
  4. Hola,bon dia!
    Jo quasi mai en faig sucs, i menys de aquest tipus de verdura, aquesta vegada he decidit provar-ne de fer un suc amb aquesta verdura, he seguit aquesta recepta i el suc m ha encantat
    Adeu
    Recette crepes facile

    ResponElimina
    Respostes
    1. sí, és una combinació sorprenent però boníssima i molt sana! celebro que t'hagi agradat!

      Elimina
  5. Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. salam la patanaga tambe la poso a coure o la deixo crua.

    ResponElimina
    Respostes
    1. salam aleykum! No, la pastanaga crua, amb totes les vitamines :)

      Elimina