Ple hivern a casa vol dir que molts dies toca bròquil... Al meu marit li agrada especialment el tagin de pollastre amb bròquil, i a mi m'agrada de qualsevol forma, fins i tot simplement bullit. Aquest zaâlouk el vaig descobrir ja fa temps al blog Cuisinons en Couleurs i a casa ja l'hem adoptat definitivament, us el recomano.
Ingredients
Un bròquil petit o mig si és gros
2 grans d'all picats
1 cullerada de postres de comí en pols
1 cullerada de postres de pebre vermell dolç
2 cullerades soperes de tomàquet fregit
Coriandre o julivert picats
Un bon raig d'oli d'oliva
Sal
Preparació
Netegem el bròquil i el bullim amb aigua amb sal durant quinze minuts. Vigileu que no quedi massa cuit perquè en barrejar-lo amb les espècies ens quedarà tot desfet.
L'escorrem i escalfem oli d'oliva en una cassola o paella grossa. Hi posem el bròquil, les espècies, el coriandre o julivert i el tomàquet fregit. Ho fem durant uns cinc minuts, remenant-ho sense parar, de tal manera que els ingredients quedaran ben barrejats i el bròquil esmicolat.
Servim com a acompanyament o com un saborós i hivernal entrant.
Besaha wa raha, bon profit!
Ostres, un zaalouk de broquil...mai m'ho hagués imaginat i la veritat és que té una pintorra impressionant...ho provaré segur, que el bròquil sol és molt avorrit!!!! :)
ResponEliminaLux, ja m'ho sabràs dir, jo ja et dic, és un fix a casa des que la vaig provar...!! A més és de les receptes que m'agraden: fàcils-fàcils! :D
EliminaEm vénen ganes de menjar bròquil i tot, mira!! je, je...per cert, vaig fer la bastela i va quedar molt bona!! em va anar molt be el "pas a pas" que vas penjar al bloc, perquè jo tenia alguna recepta ja, però no ho veia molt clar!! :-)
ResponEliminaJo sempre feia el tajine de pollastre y bròquil, però ara també cuinare el bròquil d'aqesta manera!!!
ResponEliminaJa veuràs Lara que queda molt bé, si més no un surt de la rutina... felicitats pel blog, so nice! Sort!!!!!!!!!!!!!
EliminaM' ha agradat molt aquesta manera de fer el bròquil. Ho vull provar.... a casa no agrada gaire però jo crec que aquesta recepta sí que agradarà moltíssim.
ResponEliminaMolts petons!!!
Hola Delicias!!
EliminaProva-ho, ja veuràs que el resultat és sorprenent! Això sí, jo el faig servir en petita quantitat com a acompanyament...
Hola!! Te he nominado a los Liebster Awards, participas??
ResponEliminahttp://albafarah.blogspot.com.es/2013/12/liebster-award.html
un beso: Om Yana
Hola Alba!!!
EliminaMoltíssimes gràcies per pensar en mi!!!!
Per ara no puc a penes publicar (jejeje, suposo que ja t'has adonat les poques receptes que vaig pujant...), o sigui que per ara no puc respondre amb un post com cal...! :(
Però et posaré un enllaç al FB, què et sembla? ;)
Una abraçada,