dijous, 24 de febrer del 2011
Taronja amb canyella - Limon bel karfa
Per avui dijous, una recepta digne del subtítol del bloc: fàcil de fer. Ja ho veieu, a vegades preparar uns postres pot convertir-se en un joc de nens.
Ingredients
Taronges
Canyella
Sucre normal o avainillat
Aigua de flor de taronger
Preparació
Pelem les taronges "en viu", eliminant la part blanca.
Tallem a rondanxes o a daus.
Amanim amb una culleradeta de canyella, sucre normail o avainillat al gust i una culleradeta d'aigua de flor de taronger.
Besaha wa raha! Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
I tant!! fàcil i saborosa 100%, m'encanta la combinació de sabors!!
ResponEliminaMolts petonetss
Molt bé! Fàcil, sana i molt saborós! Petonets
ResponEliminamuy, muy fácil! que bueno, Mandarina! :)
ResponEliminaJo les faig de vegades amb l'afegit d'una mica de mel, que m'agrada molt combinada amb la tarojna i la canyella :)
ResponEliminaA l'estiu tenim un nen saharaui en acollida que se les menja així, amb mel com diu l'starbase o amb un amica de iogurt i safrà.... la veritat es que les taronges sempre son bones.
ResponEliminaHola!
ResponEliminaFàcil, fàcil, i molt bona! Es que jo posaria canyella a tot!
moltes vegades el més senzill és el més bo! :) provaré amb la mel i el iogurt, ha d'estar boníssim!
ResponEliminaA vegades les coses senzilles son les mes bones. Molt bona fotografia.
ResponEliminaJo estic pensant en fer una melmelada de taronja.
Hola Mandarina! gràcies per passar-te pel bloc de Memòries, esperem la teva col·laboracó! molts petonets
ResponEliminaMuy facil y muy apetitosa..preciosas fotos ..BESOS MARIMI
ResponEliminagracias! :D
ResponEliminaAmb unes toronges ben bones no crec qui hi hagi un postre més ideal, de vegades la senzillesa de les coses és la que a la fi ens dóna més satisfaccions i es que hi ha una cosa per a cada què , i després d´un àpat complert que millor si no,.
ResponEliminaUna abraçada
Qué sencillito y rico que está. besitos
ResponEliminaCanyella, arf arf!
ResponEliminaCoincideixo amb els comentaris sobre la foto: una composició boníssima!
Gràcies, surfzone! :D
ResponEliminaMolt bé, una recepta senzilla, sana i bona! I la foto ha quedat molt bonica! :)
ResponEliminaPetons!
Gràcies, Mercè! Una abraçada!
ResponElimina