dijous, 24 de febrer de 2011

Taronja amb canyella - Limon bel karfa


Per avui dijous, una recepta digne del subtítol del bloc:  fàcil de fer. Ja ho veieu, a vegades preparar uns postres pot convertir-se en un joc de nens.

Ingredients

Taronges
Canyella
Sucre normal o avainillat
Aigua de flor de taronger

Preparació

Pelem les taronges "en viu", eliminant la part blanca.
Tallem a rondanxes o a daus.
Amanim amb una culleradeta de canyella, sucre normail o avainillat al gust i una culleradeta d'aigua de flor de taronger.

Besaha wa raha! Bon profit!
 

18 comentaris:

  1. I tant!! fàcil i saborosa 100%, m'encanta la combinació de sabors!!
    Molts petonetss

    ResponElimina
  2. Molt bé! Fàcil, sana i molt saborós! Petonets

    ResponElimina
  3. muy, muy fácil! que bueno, Mandarina! :)

    ResponElimina
  4. Jo les faig de vegades amb l'afegit d'una mica de mel, que m'agrada molt combinada amb la tarojna i la canyella :)

    ResponElimina
  5. A l'estiu tenim un nen saharaui en acollida que se les menja així, amb mel com diu l'starbase o amb un amica de iogurt i safrà.... la veritat es que les taronges sempre son bones.

    ResponElimina
  6. Hola!
    Fàcil, fàcil, i molt bona! Es que jo posaria canyella a tot!

    ResponElimina
  7. moltes vegades el més senzill és el més bo! :) provaré amb la mel i el iogurt, ha d'estar boníssim!

    ResponElimina
  8. A vegades les coses senzilles son les mes bones. Molt bona fotografia.
    Jo estic pensant en fer una melmelada de taronja.

    ResponElimina
  9. Hola Mandarina! gràcies per passar-te pel bloc de Memòries, esperem la teva col·laboracó! molts petonets

    ResponElimina
  10. Muy facil y muy apetitosa..preciosas fotos ..BESOS MARIMI

    ResponElimina
  11. Si, fácil!!!, pero deliciosa receta y es que cuando consigues naranjas que salen ricas!!! mmmMMM
    Un besito guapa!!!

    ResponElimina
  12. Amb unes toronges ben bones no crec qui hi hagi un postre més ideal, de vegades la senzillesa de les coses és la que a la fi ens dóna més satisfaccions i es que hi ha una cosa per a cada què , i després d´un àpat complert que millor si no,.
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Qué sencillito y rico que está. besitos

    ResponElimina
  14. Canyella, arf arf!
    Coincideixo amb els comentaris sobre la foto: una composició boníssima!

    ResponElimina
  15. Molt bé, una recepta senzilla, sana i bona! I la foto ha quedat molt bonica! :)
    Petons!

    ResponElimina