divendres, 7 de juny del 2013

El capítol del Karakia més dos mini-vídeos extres



Us deixo el capítol del Karakia del canal 33 emès el passat dia 2, juntament amb dos mini-vídeos extres, un, el del naixement del blog, i l'altre, sobre la mrouzia.

Què us puc dir sobre l'experiència? Doncs que estic molt contenta davant l'acollida tan positiva que ha tingut, tant per part del meu cercle més proper com per part de coneguts que he descobert que són seguidors del programa. Igualment positiva ha estat la reacció dels companys blogaires, estic molt agraïda pel seu suport i per tots i cadascun dels afectuosos comentaris que m'han fet arribar.

Ja podeu imaginar que és un vertader luxe poder treballar amb aquests grans professionals tan experimentats, des del primer moment tot van ser facilitats per tal que la nostra petita família estigués còmode. I veient el muntatge final, no puc fer més que treure'm el barret davant la seva magnífic treball. Sens dubte, és una experiència per repetir.

Espero que els vídeos us agradin i us ajudin si esteu pensant en muntar un blog de cuina o millor encara, sobre el Marroc en qualsevol de les seves facetes. Us ho dic sempre, al final posarem Marroc de moda i finalment desmuntarem tots els vells prejudicis que encara pesen sobre els nostres veïns del sud.

Ahhh, i per cert, sóc de Sils i no de Pals!

El naixement del blog (vídeo extra)


 

Descobrint la "mrouzia" (vídeo extra)

6 comentaris:

  1. Per cert, jo no vaig veure la presentació del programa però el meu fill gran em va dir que si eres de Lloret, perquè va sortir Lloret de Mar. Estic intentant carregar els vídeos però va molt lent, potser es va confondre però jo li vaig explicar que m'havies dit que eres de Sils, i ho ratifiques en aquesta entrada, jeje! Gràcies, guapa, ja t'ho vaig dir, vas estar extraordinària, crec que si, que és una gran experiència i els tòpics són per llençar-los a les deixalles!!!
    Bon cap de setmana, bonica!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gemma!
      Mersi!!! I sí, que curiós que diguéssin Pals en comptes de Sils, em va fer gràcia perquè no sé d'on pot haver sortit... :) Però és l'únic error que hi ha, tota la resta està perfecte :)
      Bon cap de setmana!

      Elimina
  2. No vaig poder veure el programa diumenge, però si el dilluns a través de la web. Vas estar molt bé, molt natural, comsi estiguessis acostumada a possarte devant de les càmeres. Ja saps que la teva cuina m'agrada molt per alguna recepta que he fet, es una bona manera d'acostar la cuina del Marroc.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mersi!! Jajaja, acostumada a les càmeres, què va, si passo una vergonya tremenda :) I i tant, em consta que ets seguidora, sempre millores la recepta que proposo :)
      una abraçada,

      Elimina
  3. Hola!! Acabe de mirar-me el programa!! Què bé!! És fantàstic això que fas de donar a conèixer aquest patrimoni culinari tan proper al nostre. La teua filleta és molt bonica. Enhorabona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Francesc!
      Mersi, faig el que puc per donar a conéixer el Marroc en almenys un dels seus aspectes, quanta més informació, menys desconfiança i prejudicis...
      Una abraçada,

      Elimina