Qui no coneix Karakia? El veterà programa del Canal 33 porta des del 2001 convidant-nos a entrar i conéixer les cases i les històries de molts estrangers establerts a casa nostra a través de la cuina. Aquesta temporada 2013 han obert la porta a tots aquells aficionats a la cuina, tant de fora com d'aquí, que s'interessen per la diversitat cultural i gastronòmica.
És en aquest marc que em van proposar explicar una recepta d'aquesta cuina marroquina que tant m'apassiona. No és una recepta qualsevol: és una mrouzia feta amb la carn del xai que ens quedava de la celebració del naixement de la nostra filla Salma. Una recepta i una història que vull compartir amb tots vosaltres per dónar a conéixer alguns costums i tradicions marroquines que tenim tan aprop i veiem, a vegades, tan lluny.
Us espero aquest diumenge 2 de juny a les 21,45 h al canal 33.
Si ho voleu veure en directe per internet, ho podeu fer en aquest enllaç: http://www.tv3.cat/directes escollint l'opció "33".
I si no podeu veure-ho diumenge, ho teniu sempre disponible en la web del programa: http://www.tv3.cat/karakia/capitols
Marhaba bikoum, sigueu tots benvinguts!
Que bé, Georgina! No ser si podré estar aquest diumenge davant la pantalla sinó ho recuperaré aquí. M'agradarà veure't en acció!
ResponEliminaGràcies per compartir-ho!!!
Mersi Gemma!!! No et preocupis, ja penjaré l'enllaç del capítol... no us n'escapareu, jajajjaja
EliminaMe encantará verlo. Un abrazo, Clara
ResponEliminagracias Delicias, espero estar a la altura ;)
EliminaA veure si no se'm passa i me'l miro, es un programa que m'agrada molt.
ResponEliminagràcies Marta pel teu fidel seguiment... espero no decebre't :)
EliminaQuina il·lusió Georgina, intentaré no perdre-me'l. Felicitats i gràcies per acostar-nos a aquesta cuina tant rica!!
ResponEliminagràcies Sussi, intento fer el que puc per donar a conéixer la gastronomia i cultura marroquina :)
EliminaM'encanta veure el Karakia semre que puc, ja he fet varies receptes del programa.
ResponEliminaEspero poder veurel aquest diumenge.
Petons.
espero que t'agradi, almenys aquest cop tens la recepta per endavant :)
Eliminael diumenge em tindras enganxada a la tele. tinc ganes de veuret en accio, jeje.
ResponEliminaun petonas
gràcies guapa!! no saps quina vergoooonya em fa :)
EliminaEnhorabona Georgina, per descomptat que no em perdré el Karakia aquest vespre!
ResponEliminaPetonets!
gràcies Víctor!!! mersi per la confiança!!!
EliminaQuina bona idea!!!! Com que al País Valencià no veiem TV3 perquè el PP d'ací no ens deixa, em miraré el programa per internet. Salutacions
ResponEliminaostres sí...
Eliminamoltes gràcies per la confiança, espero que t'agradi!
T’acabo de veure al Karakia! Quin gust haver-te posat cara a tu i el teu entorn! Que xulu el plat que has fet!
ResponEliminaHas sortit molt bè, molt calmada i serena…qué maca la nena!!!!!
Un petò preciosa!
Ja t'he vist a sigut genial, m'he agradat molt veure't cuinant el xai amb les ametlles i les panses, el meu home nomes anava dient que tenia que estar boníssim.Molt maca la teva nena.Petons.
ResponEliminaVas estar molt bé, Georgina!!! Genia!!! Però quins nervis, no? aquesta temporada encara no havia vist el programa i m'ha agradat, històries més personals. Bonic! :)
ResponEliminaMoltes felicitats per l'experiència!!!
Petonets!!!
Hola Georgina,
ResponEliminaAhir estàvem davant la tele com un clau. Ens va encantar la teva col·laboració, molt natural. Ets ben mediàtica, jeje. La Salma, per menjar-se-la. I la teva imatge alimentant-la, impagable, però impagable de veritat. Molt bonic.
Una forta abraçada!
Quina gràcia veure't al Karakia. Ets fotogènica i la nena una preciositat. Em va agradar veure com et movies a la teva cuina. Enhorabona, ho vas fer molt bé.
ResponEliminaNani
Vaig veure el programa Georgina, i em va encantar!
ResponEliminaSembla que ho hagis fet tota la vida, això de sortir per la tele, ho vas fer molt bé!
I la nena, preciosa!
Petons!
M'encanta Karakia!! Felicitats pel programa
ResponEliminaT'he fet un petit homenatge al meu blog, si t'hi vols passar tinc una sorpresa per tu
Un petó!