dimarts, 8 de març del 2011

Provant... te verd amb menta Marrakech, de Pompadour


L'altre dia, al supermercat, em va cridar l'atenció aquesta infusió: te verd amb menta Marrakech, de la casa Pompadour. I és clar, cap al cistell per passar el control de qualitat...

La infusió és força acceptable. El te és bo, però el que menys m'agrada és el gust de la menta en format sec, suposo que perquè estic acostumada al gust de la menta fresca. Però és clar, d'altra banda, és molt còmode i pràctic, ja que no sempre es té a mà menta fresca. A la feina l'hem provat tant amb sucre com amb sacarina líquida, i amb el te ben dolç fins i tot un es fa l'il.lusió d'estar bevent un te autèntic.

En quant al packaging, he de dir que no m'agrada gaire l'expressió "el genuino té moruno" i pel que fa a la  model, no sé perquè porta aquest tipus de foulard... l'estil de posar-se el mocador és més de països orientals, perquè en això cada país també segueix la seva pròpia moda.

Nota general: aprovat!

Te verd amb menta Marrakech de Pompadour, comprat al Consum per 2,37 euros la capsa amb 20 bossetes.

9 comentaris:

  1. Si tú l'aproves aleshores li donarem la oportunitat. Tot i el mocador extrany i sobretot la expresió 'moruna' :))

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Serà qüestió de provar-lo, i la presentació es tot màrqueting, com tot per vendre, encara que dubto que pugi igualar el que es fa amb menta fresca, jo l'he provat i hem va agradar molt.

    (he reeditat doncs havia una falta ortogràfica i no m'agrada fer-ne)

    ResponElimina
  4. la veritat és que no té punt de comparació amb el de tetera autèntica, però vaja, "a falta de pan..." i per la feina, per exemple, és un bon substitut, a més no em sap greu tirar-hi sacarina i així, calories que m'estalvio... :D

    ResponElimina
  5. Marta, torna a editar-lo, que hem ha d'anar sense h.

    Jo he tastat el Twinnings de la Tassimo i està molt i molt aconseguit; òbviament, no és com prendre-te'l amb menta fresca (només faltaria, vaja), però per fer-te passar les ganes, és més que acceptable :-)

    ResponElimina
  6. mersi, caldrà tenir-lo en compte! :)

    ResponElimina
  7. sí, el gust de menta fresca és el menys aconseguit, estic d'acord amb tu, però vaja, com a succedani del te per la feina, per exemple, és acceptable... una abraçada!

    ResponElimina