dimarts, 11 de gener de 2011

Suc de magrana - Assir romane

Suc de magrana

Les postres a Marroc es composen d'un ventall força limitat de fruites i dolços -contràriament al que podríem pensar. Els dolços que a tots ens vénen al cap es fan per celebrar festes i normalment es mengen en qualsevol altre moment diferent al de les postres.  La imatge que retindreu dels postres al Marroc és el moment en què us porten una gran plata amb tota classe de fruites, recordem que el Marroc n'és un gran productor.

Avui us proposo un suc de magrana, ple d'antioxidants, tant a la moda, ideal per acompanyar al règim post excessos de Nadal. Podeu fer la mateixa versió amb les llavors de magrana senceres i menjar-ho amb cullera.

Ingredients

3 magranes
El suc de mitja llimona
1 ó 2 cullerades soperes de sucre
1 cullerada sopera d'aigua de flor de taronger

Preparació

Tallem en dos les magranes i extraiem totes les llavors.
Les triturem amb una batedora o un blender i ho colem.
Afegim el sucre i l'aigua de flor de taronger.

I ja sé, no és gens difícil de preparar un suc, però he aprofitat una de les meves fases creatives i, càmera de fotos en mà, n'he fet un vídeo... que ja feia massa que no em muntava cap ;)

Espero que us agradi!

12 comentaris:

  1. que pena que por acá no se consigue tan facilmente la granada, sino ya estaría haciendo tu receta, que tiene una pinta...!
    ¡Saludos y buen año, Mandarina! :)


    PD: ¿existe la forma de quitar la verificación de palabra? O se me cuelga la compu o cierro antes la página creyendo que al presionar "comentari de l´entrada" ya envió mi comentario... Es la tercera vez que escribo este comentario, jeje ¡Saludos otra vez!

    ResponElimina
  2. M'encanta la magrana, tot i que jo la menjo amb una miqueta d'Oporto que li dona un toc... es clar que així no és halal.

    :)

    ResponElimina
  3. @panqueso Feliz y creativo 2011!! Ya he mirado esto de la verificación; por ahora lo he quitado (creo, jeje), espero que no entre spam... Y gracias por insistir y dejar el com !!! Saludos!!!

    @starbase .... sí, amb l'Oporto perd la virtut ;) .... i amb suc de taronja també queda molt bona!

    ResponElimina
  4. Hola, t'acabo de conèixer gràcies a la Gemma i em quedaré per aquí, m'agraden les teves receptes.
    El suc de magrana també ho faig a casa, però jo les manipulo com una taronja, tallo per la meitat i utilitzo l'espremedora, va genial.
    Vaig a seguir mirant.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Marhaba! Benvinguda!! Ja provaré això d'esprémer la magrana, avui tb m'han dit que la magrana s'ha de picar abans d'obrir-la... la de coses que s'aprenen...!!!! :D

    ResponElimina
  6. Hola!!! quina comunitat blogaire que estem montant ehhh.... encantada de coneixe't, espero en persona ben aviat i de moment em quedo per la teva cuina, molt interessant i exòtica! he de tastar algun plat d'aquests que són genials!!
    Molts petonets bonica!

    ResponElimina
  7. Benvinguda! Sí sí i jo pensant que de Girona no hi havia ningú...!!!!! :)

    ResponElimina
  8. M'agraden les teves receptes, de tant en tant hem passaré a veure que tal, ja me he fet la teva seguidora.

    Marta

    ResponElimina
  9. un jus qui me plait beaucoup,bon pour la santé et cité fil qur-an al karim!

    ResponElimina
  10. merci :) c'est vrai, je m'en souviens toujours..!

    ResponElimina
  11. Gràcies pel teu comentari al meu blog! No et coneixia!
    El suc de magrana és boníssim!! I molt saludable!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  12. Vinga.. un altre que s'apunta a la magrana!

    http://www.rac105.cat/2012/10/el-suc-de-magrana-es-mes-efectiu-que-la-viagra

    @tallafocs

    ResponElimina