dimarts, 11 d’octubre del 2016

Bona festa d'Aixura!!


Un apunt ràpid i fora d'hores, però acabo de rebre aquest vídeo per felicitar-me la festa d'Aixura i el vull compartir perquè crec que justament reflexa el que és la festa d'Aixura al Marroc: fruits secs, bandirs, taârijas (instruments de percussió) i molta alegria.

Si voleu saber què se celebra per la festa d'Aixura, us adreço a aquest post on explico d'on ve la festa i que s'hi festeja.

Pel que fa a la gastronomia, podeu celebrar aquest dia amb un bon cuscús, i al llarg del dia, picant la fekkia d'Aixura: fruits secs amb unes petites galetes cruixents anomenades krichlates, són molt senzilles de fer i de conservar.

Us recordo que el meu llibre ja està disponible en totes les llibreries i online als llocs habituals i que el presentarem a Lloret de Mar, a la Biblioteca Municipal el dijous 3 de novembre a les 19.30h, en un acte compartit amb l'Oficina de Català de Lloret, que presenten les seves parelles lingüístiques. Després de l'acte, hi haurà un petit tast de les receptes del llibre. Us hi esperem a tots!!

Bona festa a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada