![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFZGNW0m7BOrfcTthT6xH0VCPXL846AerSuNW916u2QlsxKVob_l7CG5l96Wrb5teiVeXanzcwKivvevcd9xoAdj9WK9MK1KmMs6GuXtaPBZO3aPd-ImQkDlwCjEMn06sFrBlSzl4srek/s640/Screenshot_2017-04-19-13-05-39.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPQkxoJXF7-heVRvUfHdOSjJoNQM4QfPlyM9ZktnU3D2MKK5pUG-H6pBmIwXU6WVaYSp3wIq6Q48Ezor5dBXmN9H0lr4LulD0PRyt6r8f7ovz1HW366QpULhZAkfs8itMYEwg09fT6Gf8/s640/2017-01-10+19.59.37.jpg)
Parlem sobre el llibre i la cuina marroquina. Intervenció a partir del minut 70.
Parlem de cuina marroquina amb els cuiners del Fairuz, de Reus, i del Cul del Món, de Girona
- Avui, Mrouzia (Catalunya / Marroc)
La Georgina és una enamorada de la cuina marroquina. Els seus coneixements i experiències els aboca en un blog que ja és ple de receptes, consells i històries sobre els plats que prepara.
Vídeo extra:
El naixement del blog
La recerca que va fer, a través de llibres i blogs de cuina, li va servir per adonar-se que hi havia un buit, pel que fa a receptaris, tant en castellà com en català.
Descobrint la "mrouzia"
La Georgina va conèixer el plat a Casablanca, durant les festes del xai, però va passar un temps fins que va reunir prou informació per atrevir-se a fer-lo.