És ben conegut que els marroquins són uns grans amants dels sucs i batuts; en qualsevol cantonada trobareu les lleteries que us oferiran iogurts artesans, batuts i sucs, tots fets amb abundant fruita fresca, us asseguro que us costarà triar-ne un! Però l'època on els sucs i batuts són els reis de la taula és ramadà, són especialment apreciats per l'iftar (quan es trenca el dejú) i igualment consumits pel suhur (l'últim àpat, de matinada): fruita, aigua i lactis necessaris per passar les llargues hores de dejuni.
Ingredients per dues persones
3 pastanagues mitjanes
1 o 2 taronges
Mitja llimona
1 iogurt al gust (jo, de macedònia)
Sucre al gust
Un sobre de sucre de vainilla (opcional)
Aigua (opcional)
Preparació
Pelem i tallem les pastanagues petites i les bullim uns quinze minuts. Deixem refredar i en reservem l'aigua de cocció.
En un vas triturador, hi posem la pastanaga cuita, l'aigua de cocció, el suc de taronja i llimona, el iogurt i el sucre normal i el de vainilla si ens agrada. Ho triturem uns segons.
Hi afegim aigua si ho desitgem.
Servim ben fred.
Besaha wa raha, bon profit!!
thank's
ResponSuprimeixL'autor ha suprimit aquest comentari.
ResponSuprimeixClavier arabe
ResponSuprimeixmerci
ResponSuprimeixmerci beaucoup
ResponSuprimeixAquest plat té una pinta impressionant.
ResponSuprimeix