dijous, 1 de juny de 2017

Suc de taronja i pastanaga a la marroquina

Suc de taronja i pastanaga a la marroquina

És ben conegut que els marroquins són uns grans amants dels sucs i batuts; en qualsevol cantonada trobareu les lleteries que us oferiran iogurts artesans, batuts i sucs, tots fets amb abundant fruita fresca, us asseguro que us costarà triar-ne un! Però l'època on els sucs i batuts són els reis de la taula és ramadà, són especialment apreciats per l'iftar (quan es trenca el dejú) i igualment consumits pel suhur (l'últim àpat, de matinada): fruita, aigua i lactis necessaris per passar les llargues hores de dejuni.

Ingredients per dues persones

3 pastanagues mitjanes
1 o 2 taronges
Mitja llimona
1 iogurt al gust (jo, de macedònia)
Sucre al gust
Un sobre de sucre de vainilla (opcional)
Aigua (opcional)

Preparació

Pelem i tallem les pastanagues petites i les bullim uns quinze minuts. Deixem refredar i en reservem l'aigua de cocció.

En un vas triturador, hi posem la pastanaga cuita, l'aigua de cocció, el suc de taronja i llimona, el iogurt i el sucre normal i el de vainilla si ens agrada. Ho triturem uns segons.

Hi afegim aigua si ho desitgem.

Servim ben fred.

Besaha wa raha, bon profit!!

11 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Aquest plat té una pinta impressionant.

    ResponElimina
  3. First of all, thank you for letting me see this information. I think this article can give me a lot of inspiration. I would appreciate 바카라사이트 if you could post more good contents in the future.

    ResponElimina
  4. Hello there, ppost! This essay contains some of the best advice ever provided. We value the additional information you have provided.
    Gutter Cleaning

    ResponElimina
  5. an excellent article In the future, I hope to deliver more insightful stuff. Thank you very much for your assistance.
    how to be a hitman in real life

    ResponElimina