- Alubias a la marroquí
- Amanida amb remolatxa
- Amanida d'albergínia, zaâlouk
- Amanida de cigrons
- Amanida d'enciam i taronja
- Amanida de pastanagues
- Amanida de moniatos amb sucre
- Amanida tèbia de pastanaga
- Bastel.la marinera
- Bissara de pèsols secs
- Bocadíos i la recepta viatgera
- Bourek de carn picada, patata i ou
- Bricks fàcils de tonyina i ou dur
- Calamars farcits d'arròs
- Carxofes a la chermoula
- Ensalada marroquí: un clásico
- Espinacs a la marroquina
- Faves a la marroquina
- Harira bidaouia, sopa de ramadà
- Jben, formatge fresc
- Llenties a la marroquina
- Maâkouda
- Mongetes seques a la marroquí
- Mongetes verdes a la chermoula
- Moniatos en salsa
- Mortadel.la casolana
- Refrescante ensalada marroquí
- Sardines al forn
- Sardines dobles a la chermoula
- Tacktouka
- Tcharmila, salsa de tomàquet
- Tomàquets maâsline
- Zaâlouk, caviar de berenjena
- Zaâlouk de bròquil
Entrants
Subscriure's a:
Missatges (Atom)