El passat dissabte 2 de novembre vaig participar en el programa Pagesos de ciutat, de Ràdio Santa Perpètua, un programa sobre horticultura urbana. Està presentat per Carles Baldellou i Ester Casanovas, autora del Picaronablog, un dels blogs de referència sobre el tema. A més de parlar sobre horts, plantes i les seves problemàtiques, cada setmana conviden a un blogaire a que els expliqui una recepta, una recepta feta, si és possible, a base d'aquests vegetals que podem cultivar al nostre hort o als nostres testos.
Vaig explicar l'origen i finalitat de La Cuina del Marroc i hi vaig presentar una recepta que encara podem fer amb les últimes albergínies d'aquestes dates: el zaâlouk.
La meva intervenció comença al minut 44'15".
Espero que us agradi!
Moltes felicitats! guapa!
ResponEliminaGràcies a tu per llegir-me! :)
EliminaUna abraçada,
Felicitats!!! Super fan teva! I la zaloouk, em xiiiiifla, és una cosa que sempre faig i mai falla :)
ResponEliminaHola Lux!!! Gràcies per la confiança ;)
EliminaQuin luxe tenir lectors com tu :D
Una abraçada,
Moltes felicitats!!! Ara mateix vaig a escoltar la teva intervenció.
ResponEliminaMolts petons!!!
Gràcies!!!! Espero que t'hagi agradat!!!
EliminaUna abraçada,
Felicitats, aquestes coses sempre alimenten el motor blocaire :) :) :)
ResponEliminaCom ho saps, Starbase!! Una il.lusió enorme!!!! Una cosa així de tant en tant, dóna una graaannn empenta per seguir treballant...!!!!
EliminaMoltes gràcies per la teva participació i per acostar-nos la cuina del Marroc al programa. Aquest cap de setmana provo a fer el zaâlouk.
ResponEliminaUna abraçada!
A tu per la invitació, sou un equip fantàstic!
EliminaA la teva disposició sempre! :)
Una abraçada,