dijous, 7 de novembre de 2013

Intervenció a Pagesos de Ciutat de Ràdio Santa Perpètua

Pagesos de ciutat

El passat dissabte 2 de novembre vaig participar en el programa Pagesos de ciutat, de Ràdio Santa Perpètua, un programa sobre horticultura urbana. Està presentat per Carles Baldellou i Ester Casanovas, autora del Picaronablog, un dels blogs de referència sobre el tema. A més de parlar sobre horts, plantes i les seves problemàtiques, cada setmana conviden a un blogaire a que els expliqui una recepta, una recepta feta, si és possible, a base d'aquests vegetals que podem cultivar al nostre hort o als nostres testos.

Vaig explicar l'origen i finalitat de La Cuina del Marroc i hi vaig presentar una recepta que encara podem fer amb les últimes albergínies d'aquestes dates: el zaâlouk.

La meva intervenció comença al minut 44'15".

Espero que us agradi!

10 comentaris:

  1. Felicitats!!! Super fan teva! I la zaloouk, em xiiiiifla, és una cosa que sempre faig i mai falla :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lux!!! Gràcies per la confiança ;)
      Quin luxe tenir lectors com tu :D
      Una abraçada,

      Elimina
  2. Moltes felicitats!!! Ara mateix vaig a escoltar la teva intervenció.

    Molts petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!!! Espero que t'hagi agradat!!!
      Una abraçada,

      Elimina
  3. Felicitats, aquestes coses sempre alimenten el motor blocaire :) :) :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com ho saps, Starbase!! Una il.lusió enorme!!!! Una cosa així de tant en tant, dóna una graaannn empenta per seguir treballant...!!!!

      Elimina
  4. Moltes gràcies per la teva participació i per acostar-nos la cuina del Marroc al programa. Aquest cap de setmana provo a fer el zaâlouk.
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tu per la invitació, sou un equip fantàstic!
      A la teva disposició sempre! :)
      Una abraçada,

      Elimina