dimarts, 28 de desembre de 2010

Amanida amb remolatxa - Chlada bel barba

Amanida amb remolatxa


L'amanida d'avui, com veureu, no té res d'extraordinari, el que la fa diferent és l'amor que cal posar-hi per pelar i desprendre de qualsevol llavor les verdures, tallar-les ben petites i l'amaniment amb comí, la primera vegada és tot un descobriment!

Ingredients

Una remolatxa cuita de paquet
Dos tomàquets
Un cogombre
Unes fulles d'enciam
Sal
Comí
Oli
Vinagre suau


Preparació

Tallem la remolatxa a daus.

Pelem el cogombre, el tallem en tires, retirem les llavors (encara que siguin petites).

Pelem el tomàquet, retirem les llavors i el tallem a daus.

Tallem l'enciam ben petit.

Amanim amb la sal i el comí, i hi tirem un raig d'oli i de vinagre ben suau (halal per mi).

L'amanida és més bona si queda gairebé a temperatura ambient i l'hem deixat macerar amb l'amaniment uns deu minuts.

Bon profit!

6 comentaris:

  1. Ohh quina bona pinta, li clavaría una mossegada ara mateix!!

    Bon Any!

    ResponElimina
  2. M'hauré d'animar amb això de la cuina del Marroc. Quina bona pinta que fa tot...
    Fa uns dies em van regalar el llibre de les escapades del Jamie Oliver i, una d'elles, és al Marroc. Les fotografies són increïbles i els plats parlen per si sols. Quan en publiqui alguna t'ho faré saber!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Com que no té res d'extraordinari?? Però mira quins color que té!! Són extraordinaris! :))

    ResponElimina
  4. waw... m'encanta que us agradi..!! :)

    Marina, anima't a preparar alguna cosa, ja veuràs que els plats són molt fàcils de fer i boníssims!!! Per exemple, els tajines... tot a dins i hop! a coure! I si tens pressa... en comptes de tagin, a l'olla a pressió, i voilà!

    ResponElimina
  5. Aquesta amanida l'apunto, m'ha agradat molt això del comí.

    Petons!!!

    ResponElimina
  6. que bueno! es hiper simple, muy variada y excelente a nivel nutricional. Me encantan los colores.

    ResponElimina