dilluns, 1 de novembre del 2010

Les Receptes d'excursió a Perpinyà!

Doncs sí, ahir vam anar d'excursió al mercat de Perpinyà.... Els que som de la província de Girona ho tenim fàcil, ho tenim força a prop... Només hi havia estat una vegada, i recordava vagament que als voltants del mercat hi havia basars amb productes marroquins.
A totes les carnisseries àrabs o en els basars que s'obren aquí i allà hi podem trobar productes marroquíns, en funció de si a la nostra ciutat hi ha més immigració o no, però està clar que en aquest tema, França té més experiència que nosaltres... En aquests basars de Perpinyà hi ha tot el que s'utilitza en qualsevol casa del Marroc, des d'alimentació, estris de cuina, mobles o detalls per a casaments i naixements.
Està clar que si volem alguna cosa molt concreta, el millor és encarregar-ho a algú que vagi a Marroc; bé, molt millor, agafar un vol low cost i comprar-ho nosaltres mateixos, però fins i tot això es complica pel tema de limitació dels equipatges de les companyies aèries.
Bé, us deixo el vídeo del que podeu trobar a Perpinyà, això sí, disculpeu la qualitat doncs tot plegat va ser una mica improvisat.... No hi ha imatges del mig del mercat, les parades són les típiques de tot arreu...


4 comentaris:

  1. Els mercats de la Catalunya Nord són una meravella. Aquesta vessant marroquina no la he explorat per que jo acostumo a anar al de Ceret i no recordo els basars però seguir que algún n'hi ha.

    Ja el cercarè :)

    ResponElimina
  2. Veig que és els dissabtes, oi? Me l'apunto...!!!!
    Mersi!!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies per aquesta informació, t'asseguro que un dia d'aquests m'hi deixaré caure, m'ha agradat molt!

    ResponElimina
  4. jo també tinc ganes de tornar-hi, als basars i a l'hiper....! Vive la France! :D

    ResponElimina