dijous, 1 de desembre del 2016

Presentació de La cuina marroquina a Sant Celoni

Presentació a Sant Celoni

I amb la presentació a Sant Celoni del passat divendres 25/11 completo la trilogia de primeres presentacions. Vull agrair a Almadaa Horitzons que em convidéssin a ser-hi i en especial, a l'Alba Farah, que va encarregar-se que tot sortís perfectament... moltes gràcies!!!! Va ser molt bonic presentar el llibre al nou cafè de l'Ateneu de Sant Celoni, us recomano no us el perdeu, és un espai magníficament remodelat!

Com en la resta de presentacions, vaig portar un tastet variat, en aquest cas, batbouts farcits, olives marroquines, zaâlouk d'albergínia, pastes de dàtil, briouats d'ametlla, galetes dobles de mantega amb melmelada, boletes de coco, krichlates i fekkia d'Achoura i patates Caseras Frit Ravich. Tots els tastets estan al llibre La cuina marroquina, de fet en cadascun hi havia indicat la pàgina del llibre on calia buscar-lo... més fàcil impossible! El tastet és cortesia de Frit Ravich, Caprabo i Transports Pujol. L'associació Almadaa Horitzons ens va oferir te amb menta i te amb menta i shiba, absenta, boníssim!!!

Ha estat tot un plaer conèixer catalans enamorats del Marroc, cadascun amb la seva història i motivacions, i encara més parlar amb marroquins enamorats de Catalunya, moltes gràcies a tots per desafiar el fred del passat vespre i venir a compartir una estona d'aquesta passió comuna, el Marroc i la seva cuina! Shukran, gràcies!!

Presentació a Sant Celoni


Presentació a Sant Celoni

Presentació a Sant Celoni

Galetes dobles, briouats d'ametlla i polvorons de cacauet


Presentació a Sant Celoni

Fekkia d'Achoura

Presentació a Sant Celoni

Batbouts farcits

Presentació a Sant Celoni

Zaalouk d'albergínia


Presentació a Sant Celoni

2 comentaris:

  1. gràcies de nou a tu :D ja saps que la propera trobada serà a la platja amb més caloreta!

    ResponElimina