Ja el tenim aquí!!! Després de més d'un any de feina, entre la recerca, redacció i realització de les fotos, ja us puc presentar el resultat del meu treball!!! Un llibre de cuina marroquina, un llibre amb receptes com les del bloc, receptes tradicionals, 100% marroquines però com sempre, fàcils de fer i econòmiques, sense ingredients difícils de trobar ni necessitat de tenir estris específics. Què us puc dir, m'hi he esforçat al màxim i he fet, simplement, el llibre que jo hagués volgut comprar quan vaig començar en el món de la cuina marroquina.
En el llibre a més de totes les receptes indispensables de la cuina del Marroc hi trobareu una introducció que parla des dels costums tradicionals a l'hora de menjar, els ingredients i estris més característics i com els podem substituir, i també fa una descripció de les principals festes que s'hi celebren, des les religioses com el ramadà o la festa del Xai, als prometatges o casaments, de tal manera que en cada festivitat sabreu tant què se celebra com què es pot preparar per celebrar-ho (o a què us convidaran, si sou invitats).
Estic molt il·lusionada i agraïda, tant a l'editorial Cossetània qui va confiar en mi per aquest projecte, com a la família que en realitat va ser el motiu de començar-ho tot. Agraïda a tots els llibres que he pogut llegir, a la comunitat blocaire i a tothom que està a l'altra banda de pantalla, que tant m'ajuda, fent un comentari al bloc, un like al facebook o un RT al Twitter. Moltes gràcies a tots vosaltres, lectors, sense vosaltres tot això no existiria. Shukran!!
La cuina marroquina estarà disponible en totes les llibreries a partir de mitjan octubre, mentrestant si voleu el teniu disponible en pre-venda a la pròpia editorial Cossetània com a Amazon.
La presentació serà a Lloret de Mar el 3 de novembre de 2016 a les 19,30 hores, a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Hi haurà un aperitiu i un petit obsequi per tothom, us hi espero!! En l'aperitiu m'hi ajudaran Frit Ravich, el Caprabo (de la carretera de Tossa) i Autocars Pujol, no ho dubteu, són els millors que hi ha!!
Preu: 17,50€
Col·lecció: El Cullerot, núm. 67
ISBN: 978-84-9034-496-5
La cuina marroquina
Georgina Caimel Valls
moltes felicitats !!! et desitjo que tingui molt d'èxit!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies, sempre em fa il·lusió llegir-te, tot i q per manca de temps no sempre comenti... espero que agradi, he intentat fer un llibre senzill d'entendre i amb totes les receptes imprescindibles...
EliminaUna abraçada!
MOLTES FELICITATS. JA EL TINC RESERVAT
ResponEliminaUau, moltes gràcies! Espero que t'agradi i puguis fer molts de plats marroquins!
EliminaDonde se puede comprar ?
ResponEliminaA mediados de octubre empezará a llegar a las librerías, mientras puedes reservarlo en Amazon 😆
EliminaUn saludo!
JA EL TENC. MOLTES GRACIES
ResponEliminaMoltes gràcies a tu per la confiança!!! Si et pots acostar a Lloret el 3/11 te'l dedico si vols :) Hi ha previstes dues presentacions més: una a Barcelona i l'altre a Sant Celoni, però encara no hi ha dia fixat... tan bon punt ho sàpiga us ho comunico!!!
EliminaQuina il·lusió GEorgina!! a veure si s'hi puc acostar a la presentació! FElicitats
ResponEliminaOstres Sussi, quina il·lusió em faria, després de tant de temps de llegir-nos!!! :)
EliminaMoltes gràcies a tu i endavant amb el teu bloc, ja saps que sóc una lectora fidel!!!!
Una abraçada!!!
Muchas felicidades guapa.Te deseo toda la suerte del mundo. Abrazos.
ResponEliminaMuchas felicidades guapa.Te deseo toda la suerte del mundo. Abrazos.
ResponEliminaMuchísimas gracias, Mofida! Valoro mucho tus palabras, somos del mismo gremio ;)
EliminaUn abrazo!
Muchísimas gracias, Mofida! Valoro mucho tus palabras, somos del mismo gremio ;)
EliminaUn abrazo!
hola Georgina
ResponEliminat en recordes de mi?