dijous, 25 d’agost de 2011

Suc de taronja i pastanaga, pura vitamina!

Suc de taronja i pastanaga

Seguint en la línia de les receptes anteriors, receptes fàcils-fàcils per a aquest mes d'agost en què gairebé tothom està gaudint d'uns dies de vacances, res més senzill i refrescant que un suc multivitaminat, perfecte per les calorades que estem suportant, i com no, ideal per servir a la taula de l'iftar d'aquest mes de ramadà que poc a poc està acabant.


Ingredients per dos gots grossos

4 taronges
Un parell de pastanagues
1 ó 2 cullerades soperes de sucre 
1 cullerada sopera d'aigua de flor de taronger
1 polsim de canyella en pols

Preparació

Triturem les pastanagues juntament amb el suc de les taronges.

Hi afegim una mica de sucre al gust si les taronges no són gaire dolces, la cullerada d'aigua de flor de taronger i el polsim de canyella.

Remenem bé i servim ben fresc.

Bon profit!


12 comentaris:

  1. Que bo, amb aquest toc de canyella i flor de taronger ha de tenir un gust molt particular.....
    s'haurà de provar!

    ResponElimina
  2. amb la calor que tinc m'aniria genial!!!! petonets

    ResponElimina
  3. Que bones a mi m'agrada molt tant les taronges com les pastanagues, deliciós.

    ResponElimina
  4. me llama la atención el toque de canela, tengo que probarlo.

    ResponElimina
  5. A casa meva per alguna extranya raó comercial n'hi diuen ACE d'aquest suc... deu ser alguna marca que li va posar el nom... :S

    ResponElimina
  6. mersi a tothom!! molt recomanable, la flor de taronger i la canyella són el toc distintiu... sinó agrada també es pot fer sense, cap problema!

    @starbase, sí que hi havia un suc ACE, ja el recordo... però no crec q portés ni canyella ni aigua de flor de taronger ;)
    Una salutació,

    ResponElimina
  7. Jo he provat la pastanaga amb la poma però amb la taronja no! I amb la canyella i l'aigua de flor de taronger ha de ser una passada!

    ResponElimina
  8. ostres, amb poma! ho he de provar, també ha de ser molt bo, quina idea! :D

    ResponElimina
  9. para mi le sobra el azucar

    ResponElimina
  10. Acostumo de fer molts suc de taronja amb pastanaga, per mí és la combinació ideal, però mai hi he posat canyella ni aigua de flor de toronger, sembla molt bó! ho tastaré :-))

    ResponElimina
  11. Un suc boníssim, el provarem amb el toc de canyella i aigua de flor de taronger, que segur que queda molt aromàtic!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  12. A la meva dona li xifla el suc de pastanaga amb taronja, provarem aquesta variació, a veure què tal :-)

    ResponElimina