diumenge, 12 de desembre del 2010

De convidada a la festa de Sri Guru Nanak Dev Ji !!


Com ja us vaig anunciar pel facebook, el dia 8 de desembre es va celebrar a Lloret de Mar la festa sikh de Sri Guru Nanak Dev Ji. La festa era oberta a tothom, i a més de poder participar en els càntics rituals també ens van convidar a la degustació de menjars hindús vegetarians.

He d'agraîr especialment a en Yassin, del Tandoori Indian, que em convidés i m'animés a participar, realment va ser un espectacle molt vistós!

He preparat un petit vídeo perquè us feu una idea de l'ambient que es va viure, ben especial... espero que us agradi!

4 comentaris:

  1. Vet aquí un món del que estic totalment desconectat (no arribo a tot, vaja). Si de cuina magrebí encara he pogut anar a algún restaurant, de cuina hindú encara no n'he fet ni un tast 'de debó'.

    ResponElimina
  2. Hola, he vist que m'ha deixat un comentari al blog, mira el llard jo el compro a la carnísseria però crec que hi ha algún supermercat que també en venen a la secció de les mantegas. Amb el teu permís em quedo a fer una volta per la teva cuina.
    Judith

    ResponElimina
  3. starbase: doncs això ho hem de solucionar...!!!!!! jejeje això rai que ara està de moda el mestissatge i la fusió i tots aquests adjectius moderns... ara podem trobar a tot arreu menjar de tot el món!

    Judith: Benvinguda!! Espero que t'agradi la cuina del Marroc! I mersi, finalment vaig comprar el llard a l'Àrea de Guissona, ara m'he de posar a fer els polvorons, espero q em surtin bé perquè són per regalar...

    ResponElimina
  4. Felicitats, m´agrada molt el teu bloc.
    Salutacions!

    ResponElimina