tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post4944886997854773467..comments2024-03-06T16:31:21.929+01:00Comments on Receptes de cuina del Marroc: Pa de sèsam i el programa de ChoumichaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-59801301000627740682012-09-24T19:47:43.653+02:002012-09-24T19:47:43.653+02:00Hola,
T'he deixat un comentari al bloc, a mi ...Hola, <br />T'he deixat un comentari al bloc, a mi m'encanten els teus pans, ara ja hi clavaria mossegada!<br />Una abraçada,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-78201872940857611242012-09-22T21:36:46.481+02:002012-09-22T21:36:46.481+02:00Pa fet. El podeu veure (i criticar amb carinyo) aq...Pa fet. El podeu veure (i criticar amb carinyo) aquí:http://pimpampa.blogspot.com.es/2012/09/pa-de-sesam.html<br />Conclusió: necessito millorar, però avui passarà molt bé per sopar.<br />LaMirandolinahttps://www.blogger.com/profile/05932589861848583735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-85339541608157100102012-09-19T13:24:04.857+02:002012-09-19T13:24:04.857+02:00:)
:)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-72705843803348579782012-09-19T09:31:56.978+02:002012-09-19T09:31:56.978+02:00Als comentaris vaig dir que també és possible trit...Als comentaris vaig dir que també és possible triturar macarrons o espaguetis ;-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-31577408075053666932012-09-19T00:23:26.031+02:002012-09-19T00:23:26.031+02:00Gràcies per la resposta. Entenc, doncs, que si no ...Gràcies per la resposta. Entenc, doncs, que si no trobo aquesta sèmola fina, podria triturar cuscús, oi?LaMirandolinahttps://www.blogger.com/profile/05932589861848583735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-33208715182084502912012-09-18T00:31:30.964+02:002012-09-18T00:31:30.964+02:00Hola!!
Quan parlem de sèmola, en cuina marroquina,...Hola!!<br />Quan parlem de sèmola, en cuina marroquina, parlem de "farina" de blat dur. Es compra a les botigues i carnisseries islàmiques, i n'hi ha de tres classes: molt fina, mitjana i molt gruixuda (després, per mida, ja vindria el cuscús). Per tant, no és sèmola de sopa. I si tritures la sèmola de sopa? Algun lector m'ha comentat que ho fa i obté el mateix resultat. Veritablement no sé si és el mateix, un dia d'aquest ho preguntaré a alguna farinera, a veure si ens treu de dubtes... <br />I ja veuràs que el pa surt boníssim, ja em diràs...<br />Una salutació,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-75979874595153967962012-09-17T20:17:54.548+02:002012-09-17T20:17:54.548+02:00Quines ganes que em vénen de fer aquest pa! Només ...Quines ganes que em vénen de fer aquest pa! Només una pregunta: quan parleu de sèmola, entenc que voleu dir la que comprem per fer sopa, per exemple? Suposo que l'hauríem de triturar una mica perquè quedés en forma de pols, oi? Si no és aquesta sèmola, de quina parlem? Gràcies.LaMirandolinahttps://www.blogger.com/profile/05932589861848583735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-35467049927929937832011-12-01T23:36:23.259+01:002011-12-01T23:36:23.259+01:00mersi pel consell! :)mersi pel consell! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-67262728896083622532011-12-01T13:11:03.009+01:002011-12-01T13:11:03.009+01:00Quina passada de decoració!
Si algun dia quedeu se...Quina passada de decoració!<br />Si algun dia quedeu sense sèmola, sapigueu que en podeu fer triturant macarrons (o qualsevol altra pasta), jo ho he fet i queda igualeta :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-21711978538353234992011-11-23T20:51:57.459+01:002011-11-23T20:51:57.459+01:00Hola Marta!
Doncs sí, la sèmola es fa servir molt...Hola Marta! <br />Doncs sí, la sèmola es fa servir moltíssim, i pràcticament tots els pans en porten, de fet, es sol barrejar amb farina només pel tema d'abaratir costos, ja que sol ser força més cara que la farina normal.<br />I això de l'Sboula, quina llàstima, perquè va super bé i és molt barata... :(<br />Una abraçada,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-17761504160407328212011-11-23T20:13:23.691+01:002011-11-23T20:13:23.691+01:00Me adonat que en la cuina marroquí es fa servir mo...Me adonat que en la cuina marroquí es fa servir molt la sèmola, el pa te una pinta estupenda, ja li clavaria la dent, a mi el llevat sboula m'anava de por era genial, ara no en porten i no en trobo.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-42396200439073197212011-11-23T10:43:47.610+01:002011-11-23T10:43:47.610+01:00Que preciosidad de panes ..el video genial ..esos ...Que preciosidad de panes ..el video genial ..esos panellets al estilo marroqui geniales ..me quedo leyendo mas recetas ...ME SUATN MUCHO BSSSSMARIMIgarluttihttps://www.blogger.com/profile/15484915521989302611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-74514928666740071222011-11-18T12:58:58.642+01:002011-11-18T12:58:58.642+01:00No n'havia sentit a parlar, de la Choumicha, p...No n'havia sentit a parlar, de la Choumicha, però em sembla una idea genial!! :D Em sembla que el nostre cuines de TV3 no té tant d'èxit.. jaja El pa té una pinta estupenda, un petonet!! :D :DAnna - la felicitat es menjahttp://www.lafelicitatesmenja.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-57069746784532596542011-11-17T23:40:08.548+01:002011-11-17T23:40:08.548+01:00@Com Gat i Gos, prova'l, és molt fàcil de fer!...@Com Gat i Gos, prova'l, és molt fàcil de fer! i queda un pa molt suau i esponjós, de gust suau :)<br /><br />@Donibaneko, a mi també em va agradar pel mateix! i quina mà que té la senyora, i tant, per treure's el barret!<br /><br />@La Cuina Violeta, benvinguda! però jo t'animo a provar-lo, veuràs que és més fàcil de fer del que et penses! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-60485649836844527932011-11-17T23:05:51.806+01:002011-11-17T23:05:51.806+01:00Tinc una amiga que m'ensenya cuina magribí. Aq...Tinc una amiga que m'ensenya cuina magribí. Aquest pa li demanaré que me'l faci!<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-48182207177575835292011-11-17T20:47:04.485+01:002011-11-17T20:47:04.485+01:00Fa un pinta increïble, crec que m'animaré a fe...Fa un pinta increïble, crec que m'animaré a fer-lo.<br />petons gastronòmicsCom Gat i Goshttps://www.blogger.com/profile/04188721408091818926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-40400703431213843092011-11-17T16:22:06.554+01:002011-11-17T16:22:06.554+01:00@cocinamarroqui, totalment d'acord amb el tema...@cocinamarroqui, totalment d'acord amb el tema de la fama mundial que està adquirint Choumicha, fins i tot jo que no parlo l'àrab la segueixo... :D la veritat és que és una llàstima que no treballi en francés, però bé, això ja és una opció personal... <br />I el concurs, no és tal, sinó solament una iniciativa col.laborativa, en el qual només es guanya la satisfacció personal de participar-hi :) ...però moltíssimes gràcies!<br /><br />@elsfogonsdelabordeta, mersi a vosaltres per convocar la "recepta"!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-88006594370635858412011-11-17T15:33:55.409+01:002011-11-17T15:33:55.409+01:00Ostres, ostres!! Però quina pinta que fa, és una p...Ostres, ostres!! Però quina pinta que fa, és una preciositat! Després em miro el video amb calma!<br />Un pa fantàstic, moltes gràcies per participar maca!<br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-10700732565950037812011-11-17T10:00:17.488+01:002011-11-17T10:00:17.488+01:00Realment, el programa de l'Choumicha, s'es...Realment, el programa de l'Choumicha, s'està convertint en un gran fenomen social i això està bé en detriment d'una cuina massa clàssica de vegades. És impressionant veure com treballen la farina al Marroc, són unes autèntiques mestres. Nosaltres no tenim televisió, tot i així, coneixem a Choumicha, això confirma el que deia de fenomen social. El pa t'ha quedat de categoria, un 10 per a tu. Que tinguis sort en el concurs. Salutacionscocinamarroquihttps://www.blogger.com/profile/01333947153322382152noreply@blogger.com