tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post1624121718623304683..comments2024-03-06T16:31:21.929+01:00Comments on Receptes de cuina del Marroc: El tajine de pescado te transporta a "otro" MarruecosAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-55059103939329897742014-03-12T19:27:17.775+01:002014-03-12T19:27:17.775+01:00No tinc cap dubte que es una delícia, te una pinta...No tinc cap dubte que es una delícia, te una pinta extraordinària.<br />Sie que es venen els sabons i també en regalo, escull. Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-86905280375995723382014-03-12T06:44:51.547+01:002014-03-12T06:44:51.547+01:00MOLTES GRACIES AMIGA... M'encantan aquestes re...MOLTES GRACIES AMIGA... M'encantan aquestes receptes tan diferents i saboroses.<br />Apendré moltissim del teu blog sens dubte.<br />SALUTACIONS AMISTOSES!!!<br />ConxitaTe de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-12789329026321291352014-03-11T18:47:34.589+01:002014-03-11T18:47:34.589+01:00justament estaba sercant per fer amb peix una de l...justament estaba sercant per fer amb peix una de les receptas del marroc , no se si es la mateixa ja que no es cou amb tajiné , en quedo per el teu blog perque me encanta la cuina de arreu del món i el marroc esta pendent dintre dels nostres viatjes culinaris <br />salutacions desde menorcaPer anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-54248048197314740052014-03-07T12:16:11.452+01:002014-03-07T12:16:11.452+01:00Délicieux tajine ma belle,bravo pour tout ce que t...Délicieux tajine ma belle,bravo pour tout ce que tu fais<br />bisousfarahhttp://www.tetouania.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-65654192128063742712014-03-06T23:40:27.014+01:002014-03-06T23:40:27.014+01:00la chermoula va bé amb tots els peixos, mira sinó
...la chermoula va bé amb tots els peixos, mira sinó<br />http://receptesdecuinadelmarroc.blogspot.com.es/2013/06/sardines-dobles-la-chermoula.html<br />però potser el verat, com que es fa ràpid, no t'anirà tan bé per aquest tagin (les patates couran més a poc a poc). Una altra manera molt típica al Marroc és fer la chermoula, marinar el peix, enfarinar i fregir, o bé sense farina i a la planxa. Prepara unes patates fregides, una salsa de tomàquet casolana com aquesta http://receptesdecuinadelmarroc.blogspot.com.es/2011/03/tcharmila-la-salsa-de-tomaquet.html i un bon pa. Mmmmmmmm!!!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-11526895837008562872014-03-06T21:59:09.662+01:002014-03-06T21:59:09.662+01:00escolta amb peix blau, que tal queda?? tinc uns ve...escolta amb peix blau, que tal queda?? tinc uns verats i pensava cuinar-los aquest diumenge, queden bé també?anirachttp://paamboliisucre.blogspot.com.es/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-39207108947310875022014-03-06T17:45:56.998+01:002014-03-06T17:45:56.998+01:00Te ha quedado con un aspecto sensacional, qué deli...Te ha quedado con un aspecto sensacional, qué delicia, tomo buena nota. Un abrazo, Clara.Delicias Baruzhttps://www.blogger.com/profile/07791682868535950280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-58858176222550210132014-03-06T14:20:20.835+01:002014-03-06T14:20:20.835+01:00que bo!! s'haurà de provar!! :-)que bo!! s'haurà de provar!! :-)<br />anirachttp://paamboliisucre.blogspot.com.es/noreply@blogger.com