tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post7910985865348470753..comments2024-03-06T16:31:21.929+01:00Comments on Receptes de cuina del Marroc: Tomàquets maâsline, melmelada de tomàquetAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-13335340650668858212015-11-24T21:14:20.371+01:002015-11-24T21:14:20.371+01:00M'encanta la melmelada de tomàquet, quan era p...M'encanta la melmelada de tomàquet, quan era petita ens ajuntàvem amb els veïns de dalt i en fèiem,. Hem porta record d'infantesa, jo de tant en tant en faig. Petons guapa.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-81868792833277746662015-11-16T22:46:44.560+01:002015-11-16T22:46:44.560+01:00Boníssima!!Boníssima!!Sussi Abelhttps://www.blogger.com/profile/13503902628218947539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-25729643261551913142015-10-16T21:17:03.906+02:002015-10-16T21:17:03.906+02:00Hola Bertika!!
Perdona pel retard, en el moment de...Hola Bertika!!<br />Perdona pel retard, en el moment de veure el comentari no podia contestar i em va fugir del cap!!<br />Jo l'he fet servir justament pel tagin de pollastre i tomàquet, tot i que originalment això és una amanida. Però jo sincerament no puc menjar-me-la així, i amb pa tampoc, no hi estic acostumada, però en tagin sí que m'ha agradat!!<br />Per la conservació, jo hi he posat molt menys sucre del recomanat per una melmelada, o sigui que si ho fas així, una setmana com a molt a la nevera, si hi poses el mateix sucre que una melmelada (la meitat de la fruita, si no vaig errada), llavors sí que es conservaria temps.<br />M'alegro de llegir-te, espero que estigueu bé!!... <br />Una abraçada!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-56438067624795877222015-10-14T10:39:15.265+02:002015-10-14T10:39:15.265+02:00Hola Georgina,
M'agrada aquesta recepta!! Em r...Hola Georgina,<br />M'agrada aquesta recepta!! Em recorda el tajin de pollastre, tomàquet i ametlles que serveixen a Dar Mimoun a Marrakech ;)<br />Si tinc una estona ho faré aquest cap de setmana. Se t'acudeix com podria conservar aquesta "melmelada" per tal de rentabilitzar l'estona emprada durant una bona temporada?<br />Una forta abraçada!Bertikahttps://www.blogger.com/profile/17401487708871449379noreply@blogger.com