tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post5468917231138652628..comments2024-03-06T16:31:21.929+01:00Comments on Receptes de cuina del Marroc: Bissara de pèsols secsAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-73047378115224316292019-03-21T08:47:33.791+01:002019-03-21T08:47:33.791+01:00- Pèsols secs- Pèsols secsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09588493201029964156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-81588186295174087742013-12-29T13:15:00.168+01:002013-12-29T13:15:00.168+01:00no hace falta con el turmix, queda muy bien tritur...no hace falta con el turmix, queda muy bien triturado y muy rápido.<br />Saludos!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-71136942966654732952013-12-28T22:20:35.681+01:002013-12-28T22:20:35.681+01:00Se pasa por chino?
Se pasa por chino?<br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-36103380474905134212013-01-03T21:56:37.280+01:002013-01-03T21:56:37.280+01:00Que curiós, a mi no m'agraden ni les faves ni ...Que curiós, a mi no m'agraden ni les faves ni els pèsols, per`això no vol dir que no o proves, segur que m'agradarien i tot.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-1408458180062877362012-12-17T14:32:06.787+01:002012-12-17T14:32:06.787+01:00Mersi Francesc!
Una abraçada,Mersi Francesc! <br />Una abraçada,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-6023393074994382802012-12-17T14:30:44.354+01:002012-12-17T14:30:44.354+01:00Mersi per l'aportació! ...i pels compliments! ...Mersi per l'aportació! ...i pels compliments! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-18337834001590525202012-12-15T09:36:48.727+01:002012-12-15T09:36:48.727+01:00Quina recepta més bona!! Em sembla com un "hu...Quina recepta més bona!! Em sembla com un "hummus" fet d'una altra manera. Com diuen al comentari anterior, al País Valencià sempre s'han menjat faves seques bullides. Al meu poble posaven herbasana i vitet (bitxo) a gust de consumidor. A mi, com m'agrada molt el coent, hi pose molt de vitet.<br />SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-47577448108114456402012-12-13T19:22:30.602+01:002012-12-13T19:22:30.602+01:00Pèsols secs no, pero faves seques al País Valencià...Pèsols secs no, pero faves seques al País Valencià s'en han menjat moltes fins fa poc, l'aperitiu més comú a les barres dels bars. No era en puré, eren senceres però ben bollidetes i toves, estaven molt bones, picantetes i especiades. A les botigues de gra i llegums de segur que podrem trobar-ne.<br />Aquesta setmana la provaré. <br /> Felicitats pel blog. M'agrada molt la cuina del Marroc.<br />la cuina de raimonhttps://www.blogger.com/profile/04004837967081380273noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-12024679478451355652012-12-12T14:01:30.093+01:002012-12-12T14:01:30.093+01:00és que ara ve molt de gust... :)
bon profit!és que ara ve molt de gust... :)<br />bon profit!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-28129890226852811892012-12-12T11:58:53.636+01:002012-12-12T11:58:53.636+01:00És el que dinem avui, quina casualitat! :D
És el que dinem avui, quina casualitat! :D<br />Evahttps://www.blogger.com/profile/07748493395007102526noreply@blogger.com