tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post475982867746195246..comments2024-03-06T16:31:21.929+01:00Comments on Receptes de cuina del Marroc: El pollastre de festa marroquíAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-54231553979051656732015-01-26T22:23:29.266+01:002015-01-26T22:23:29.266+01:00Hola!
Queda más limpio, perfumado y con la carne m...Hola!<br />Queda más limpio, perfumado y con la carne más tierna.<br />Pero si no tienes tiempo, pasa directamente a la chermoula :)<br />Saludos!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-78327914152721364882015-01-26T18:15:47.888+01:002015-01-26T18:15:47.888+01:00hola para que se le hace la marinada de limón y sa...hola para que se le hace la marinada de limón y sal? graciasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-8606567880383623222012-06-09T15:03:27.535+02:002012-06-09T15:03:27.535+02:00Hola!
Clar, en una olla o cassola normal! Jo faig ...Hola!<br />Clar, en una olla o cassola normal! Jo faig servir la exprés per anar més ràpid, però el resultat és el mateix. Un cop fet, daurar al forn i a disfrutar :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-40922897001516616702012-06-09T15:02:43.576+02:002012-06-09T15:02:43.576+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-69343613218333917542012-06-09T12:59:31.631+02:002012-06-09T12:59:31.631+02:00I si no tenim olla a pressió? es que comprar una o...I si no tenim olla a pressió? es que comprar una olla expressament.... com ho podria fer? rustidet amb una olla nomal a foc lent potser??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04729608848983565403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-68821551190971417002011-09-24T02:49:07.144+02:002011-09-24T02:49:07.144+02:00M'encanta la cuina del Marroc, és tan caracter...M'encanta la cuina del Marroc, és tan característica i té uns sabors tant exquisits i refinats... i com es juga i es combina el dolç i el salat d'una manera natural, m'encanta! gràcies pel blog!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-1609341911613919802011-08-02T15:01:58.355+02:002011-08-02T15:01:58.355+02:00paraula que està boníssim!!! ;)paraula que està boníssim!!! ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-2927269350977232722011-07-31T11:54:39.133+02:002011-07-31T11:54:39.133+02:00Amb l'acabat d'olives, tan típic del Marro...Amb l'acabat d'olives, tan típic del Marroc, té una pinta boníssima... ja estic salivant!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-68931112728977448462011-07-14T21:12:58.072+02:002011-07-14T21:12:58.072+02:00Huy quina salivera hem entra de veure el pollastre...Huy quina salivera hem entra de veure el pollastre, te una pinta insuperable, es que amb el que hi poseu a de sortir d'allò mes bo. No coneixia el macis, sempre hem mostres alguna cosa nova , molt bona recepta.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-40108180032952639012011-07-10T13:24:30.166+02:002011-07-10T13:24:30.166+02:00hola guapa, pues no te sabría decir, yo me inclina...hola guapa, pues no te sabría decir, yo me inclinaría por no ponerla, pero bueno, en cocina siempre hay que experimentar! :D<br />un gran saludo,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-21517260664037916062011-07-10T01:01:58.439+02:002011-07-10T01:01:58.439+02:00Una muy buena receta, ¿le podemos poner la nuez mo...Una muy buena receta, ¿le podemos poner la nuez moscada normal? un beso y muchas gracias por este aportePame Recetashttps://www.blogger.com/profile/00388803613116682175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-11180444137252552732011-07-08T22:54:20.908+02:002011-07-08T22:54:20.908+02:00mersi noies!!! recomanable 100%!!!! vaja, a casa n...mersi noies!!! recomanable 100%!!!! vaja, a casa no mengem mai el pollastre a l'ast, sempre el fem així, queda molt gustós i melós!!!! <br />una salutació!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-18202788452775791292011-07-08T17:26:13.152+02:002011-07-08T17:26:13.152+02:00Oh! Quina bona pinta que té aquest pollastre!!! I ...Oh! Quina bona pinta que té aquest pollastre!!! I quin color més bonic!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-86132064342414357072011-07-08T08:14:34.085+02:002011-07-08T08:14:34.085+02:00Hola,
Un pollastre realment exquisit, Jo com la Ju...Hola,<br />Un pollastre realment exquisit, Jo com la Judith a trossos que mai he fet un pollastre sencer! je,je,<br />PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-61658671674361584572011-07-07T23:33:30.188+02:002011-07-07T23:33:30.188+02:00Ai, com m'ha agradat aquesta recepta de polla...Ai, com m'ha agradat aquesta recepta de pollastre! El vull tastar...abans li hauré de fer la pilota a la meva mare, a veure si em deixa la seva olla a pressió, que jo no en tinc!<br />Petons!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-63079279791273151352011-07-07T22:29:49.183+02:002011-07-07T22:29:49.183+02:00Sole, piensa que la mayor parte del tiempo está ma...Sole, piensa que la mayor parte del tiempo está marinando... sólo es acordarse del pollito ;) <br /><br />Ana, l'smen generalment és d'elaboració casolana, a veure si la setmana que ve en penjo un post (és q a mesura que augmenta la meva panxa també ho fa la meva mandra, jajaja), però pots preguntar en una carnisseria islàmica. De tota manera, surt bé sense, i pensa que l'smen és fort, no apte per tots els paladars! Una salutació,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-45614176619158235452011-07-07T19:19:36.152+02:002011-07-07T19:19:36.152+02:00Mare meva quina pinta! jo el vull tastar, clar que...Mare meva quina pinta! jo el vull tastar, clar que abans m'haig de fer amb una olla a presió!<br />Perc cert, l'smen on es pot trobar a bcn?<br />petons.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02663970945912247099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-22435575109966818152011-07-07T17:16:49.950+02:002011-07-07T17:16:49.950+02:00¡que rico pollito! aunque muy laborioso, pero supo...¡que rico pollito! aunque muy laborioso, pero supongo que eso le dará un sabor muuuuy especial :)sole | puragula.wordpress.comhttps://www.blogger.com/profile/06318848787976868422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-60469365828640793332011-07-07T14:48:39.973+02:002011-07-07T14:48:39.973+02:00Judith, és clar, fes-lo a trossos... a més el farà...Judith, és clar, fes-lo a trossos... a més el faràs més ràpid! :D<br /><br />Carolus, las bebidas calientes en general estan malas, pero si son Pom's ... es de lo peor!!! :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-84733158459405403042011-07-07T10:09:05.596+02:002011-07-07T10:09:05.596+02:00Que recuerdos, me ha traído este pollo, mmm, que b...Que recuerdos, me ha traído este pollo, mmm, que bien comí en casa de aquel agricultor en Agadir, que buenos estaba todo, lo malo era tomar los refrescos calientes.Carlos Sáezhttps://www.blogger.com/profile/08954353089383269963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-5439153437948797302011-07-07T09:35:41.792+02:002011-07-07T09:35:41.792+02:00aix, que sóc incapás de cuinar pollastres sencers!...aix, que sóc incapás de cuinar pollastres sencers!!!! però suposo que no passa res si el faig a trossets, no??? molts petonets guapaJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.com