tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post1066607476394636141..comments2024-03-06T16:31:21.929+01:00Comments on Receptes de cuina del Marroc: Bricks fàcils de tonyina i ou durAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-57667661570311940322021-02-10T10:43:04.933+01:002021-02-10T10:43:04.933+01:00això ha d'estar molt bo!!!això ha d'estar molt bo!!!silistéhttps://www.one-tab.com/page/zZRev63ZSC6a5z-rropoRAnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-10256868910709856382021-02-10T10:41:37.313+01:002021-02-10T10:41:37.313+01:00que boo!!! amb el que m'agraden les sardines!!...que boo!!! amb el que m'agraden les sardines!!!victoriahttps://groups.google.com/g/clavier-arabeconoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-38252034141431194782011-08-24T16:41:27.443+02:002011-08-24T16:41:27.443+02:00Quina pinta semblen empanades, jo miraré a veure s...Quina pinta semblen empanades, jo miraré a veure si per les tendes del meu barri n'hi ha, amb el que porten han de ser delicioses.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-82159752071573831992011-08-15T10:41:25.472+02:002011-08-15T10:41:25.472+02:00que bé, estem a l'espera! ;)que bé, estem a l'espera! ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-85924343389211554062011-08-14T17:56:02.829+02:002011-08-14T17:56:02.829+02:00m'encanten aquest tipus d'aperitius!! Demà...m'encanten aquest tipus d'aperitius!! Demà en tinc pensat de fer un de brick amb formatge, sobrassada i ou! ja el veuràs! PETONStrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-37204345132028802002011-08-13T11:31:31.014+02:002011-08-13T11:31:31.014+02:00ostres, ara sí que em deixes parada... no n'hi...ostres, ara sí que em deixes parada... no n'hi ha a les carnisseries halal? És on la compro jo... I si no n'hi ha com fan els briouates de ramadà? Que no sigui que se'ls hagi acabat...! En alguns hipers grans també en venen, ja em diràs si tens sort!<br />Una abraçada! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-16175712249479618052011-08-12T13:27:57.918+02:002011-08-12T13:27:57.918+02:00@Sandra, estan boníssims, i el millor és que més s...@Sandra, estan boníssims, i el millor és que més senzill, impossible!<br /><br />@Maryam, que vagin de gust! :D una abraçada!<br /><br />@Sole, en el Maghreb los llaman indistintamente bricks, briouats o böreks (con todas sus diferentes grafias como boureks, etc)pero todo es lo mismo. Lo que sí que se utiliza la masa brick y no la masa filo, son un poco diferentes... eso sí, todas buenísimas! Un saludo,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-86702799558209963152011-08-11T15:16:19.101+02:002011-08-11T15:16:19.101+02:00que ricos! yo hago unos muy parecidos pero se llam...que ricos! yo hago unos muy parecidos pero se llaman Boreks. Me encanta todo lo que se haga con la masa filo :)sole | puragula.wordpress.comhttps://www.blogger.com/profile/06318848787976868422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-25658097798236489402011-08-11T14:00:11.660+02:002011-08-11T14:00:11.660+02:00Qué bó!
Agafo un per al magrub i ho provo.
Un p...Qué bó!<br /><br />Agafo un per al magrub i ho provo. <br /><br />Un petonet.Maryamhttps://www.blogger.com/profile/12170271773030727461noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3354853595487970113.post-18003094136673387652011-08-11T09:44:39.870+02:002011-08-11T09:44:39.870+02:00Se'm fa la boca aigua, deuen ser boníssims!
Pe...Se'm fa la boca aigua, deuen ser boníssims!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.com