dijous, 9 d’agost del 2012

Col.laboració blocaire i (gairebé) segon aniversari


Coneixeu aquest bloc? És el de Próxima salida... Marrakech, un dels blocs imprescindibles per aquells que volem estar al dia del que passa al Marroc. El subtítol és "cultura, història i societat de Marroc", és tot això i una mica més: una mica de política, una mica de reflexió, una mica d'humor, curiositats, fotos, i sobretot, informació de primeríssima mà.

La seva autora és l'Anabel, una barcelonina establerta a Marraquèix, una emprenedora inquieta que va veure ja fa anys les grans oportunitats que ofereix el Marroc. I poc a poc, amb el temps, ha sabut trobar el punt d'equilibri entre viure i treballar a Barcelona i al Marroc, entre el caos i l'ordre, el rigor i el relax, la rutina i l'inesperat.

A partir d'ara hi publicaré una recepta un cop al mes. Seran receptes bàsiques, fàcils i l'abast de tothom. Per aquest primer mes he optat per una entrada conjunta als dos blocs, els briouats d'ametlla, un clàssic de la taula de ramadà.

Aquesta col.laboració arriba gairebé al mateix temps que el segon aniversari d'aquest bloc, que serà el pròxim mes de setembre. Dos anys en que he publicat gairebé cent articles (aquest justament és el número noranta-nou). M'agrada pensar que en aquests dos anys he ajudat a algú que com jo, volia aprendre sobre la cuina i la cultura marroquina, perquè aquesta era la meva intenció en obrir el bloc: ajudar a tothom qui tingués les meves inquietuds i els meus dubtes. Mirant els vostres comentaris, tant al bloc, com al twitter, facebook, Pinterest i Youtube, crec que he aconseguit abastament despertar la curiositat a molts de vosaltres per saber-ne més del Marroc, de la seva cuina, i en definitiva, de la seva gent.

Moltes gràcies a tots!

12 comentaris:

  1. FElicitats, i per soposat objectiu conseguit...!!! Felicitats tambè pel nou pas en el blog nou. Et seguirem igualment!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mersi Abril! Estic contenta per l'acceptació que he tingut!

      Elimina
  2. Respostes
    1. mersi mestre! aprenc dels grans, com tu!
      Salut i força,

      Elimina
  3. Moltes felicitats!! Gràcies al teu blog he conegut la cuina marroquina fàcilment i he gaudit dels enllaços que ens poses. Salutacions i molts d'anys!!!

    ResponElimina
  4. mersi Francesc, em fa contenta saber que el bloc és d'utilitat!
    una gran salutació! :)

    ResponElimina
  5. no conocía ese blog, voy a pasar a darme una vuelta. ¡y espero la fotito de la niña! jeje. ocho meses es un montón. por acá estamos a una semana de cumplir los once, ¡y ya se viene el festejo del primer añito! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola Sole,
      lo que decíamos, once y ocho meses... que rápido pasa el tiempo!!! Ahora tienes que preparar una fiesta a la altura del evento :)

      Elimina
  6. Genial! us seguia per separat a les dues, i trobo molt bona la idea!
    FELICITATS anticipades per l'aniversari
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa,
      He vist més d'una vegada comentaris teus al bloc d'Anabel, o sigui que dono fe que el seguies ;)
      Amb miraré detingudament el teu bloc, no ho dubtis!
      Una abraçada,

      Elimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Enhorabona per la col·laboració, a mi ja m'hi tens enganxada fa temps.
    Felicitats per el teu aniversari del blog, petons.

    ResponElimina